Incipio Немає жодного товару в цій категорії.

Incipio

Incipio - це не звичайна компанія, це глобальна міжнародна платформа для рішень завдань в області споживчих технологій, компанія управляє різноманітним портфелем брендів що належать їй, і ліцензованих спільних брендів, які заповнюють ринок нішевими брендованими товарами, на стику дизайну і функціональності . Стратегія компанії починається з прис...

Incipio - це не звичайна компанія, це глобальна міжнародна платформа для рішень завдань в області споживчих технологій, компанія управляє різноманітним портфелем брендів що належать їй, і ліцензованих спільних брендів, які заповнюють ринок нішевими брендованими товарами, на стику дизайну і функціональності . Стратегія компанії починається з пристрасті до створення приголомшливого продукту і прихильності до обслуговування наших клієнтів.

Ви не повірите, але Ви вже точно зустрічалися з Incipio в тому чи іншому вигляді: Braven, Incase, Griffin, Tavik, ClamCase - це все частина Incipio Group :) і ще 17 брендів для яких Incipio виробляє свої товари, наприклад Bang & Olufsen, TUMI, 5.11 Tactical, Burton, Kate Spade та інші. Цей портфель брендів пропонує неперевершені рішення, які відповідають потребам сучасних мобільних покупців, які вимагають більше від продуктів, які вони використовують. Використовуючи нашу потужну базову платформу загальні ресурси, компанія здатна запропонувати унікальне рішення від початку і до кінця.

Стратегія Incipio надати повний асортимент преміальних фірмових брендів і ліцензійних брендів топ рівня, для заповнення попиту всіх покупців. Формула, що лежить в основі товарів Incipio, заснована на функціональних перевагах в поєднанні з прихильністю, кращому в своєму класі дизайну і розробки продукту, чому сприяють перевірена майстерність у виробництві і дистрибуції. Понад 300 співробітників працюють в дев'яти офісах по всьому світу і дозволяють співпрацювати більш ніж з 50 000 торговими точками по всьому світу.

Детальнiше