Made in Ukraine Товарів у наявності: 5

Показані 1 - 5 із 5 товарів
  • Independent Bags CaWa
    100 грн
    Independent Bags CaWa
    (2066)
    4 Рейтинг

    Артикул: CaWa Black CaWa це тримач для карток і грошей (в невеликій кількості) в нашому Cordura-style. Ми постаралися зробити універсальний "card holder" який виконує організаційну роль при повсякденному використанні.

    100 грн
  • Independent Bags Dnepr (Blue)
    400 грн
    Independent Bags Dnepr (Blue)
    (16551)
    2 Рейтинг

    Артикул: Dnepr Blue Велосипедна сумка Independent Bags Dnepr (Blue) формату mini-messenger відноситься до тих сумок які не займають багато місця. Slim-форма дозволяє взяти з собою все необхідне, і при цьому не заважати своїми габаритами.

    400 грн
  • Independent Bags Dnepr
    400 грн
    Independent Bags Dnepr
    (2052)
    1 Рейтинг

    Артикул: Dnepr Red Велосипедна сумка Independent Bags Dnepr формату mini-messenger відноситься до тих сумок які не займають багато місця. Slim-форма дозволяє взяти з собою все необхідне, і при цьому не заважати своїми габаритами.

    400 грн
  • Independent Bags Mission Germany
    800 грн
    Independent Bags Mission Germany
    (2051)
    3 Рейтинг

    Артикул: 3R-214-M Мессенджер (сумка на плече) Independent Bags Mission Germany (артикул 3R-214-M) в кольорах прапора Німеччини була створена на прохання нашого німецького товариша і увійшла в серію flag. Independent Bags Mission Germany 3-х кольорова, одно-ремінна unisex сумка-месенджер, підійде як істинним арійцями, так і людям які з повагою ставляться до справжніх...

    800 грн
  • Independent Bags Mission 3R-262-M
    800 грн
    Independent Bags Mission 3R-262-M
    (2593)
    5 Рейтинг

    Артикул: 3R-262-M Мессенджер (сумка на плече) Independent Bags Mission 3R-262-M одноремінна сумка через плече для велосипеда (скоріше сумка для велосипедиста) виконана в темно колірьовій гамі «чорний-коричневий-чорний» Дана колірне рішення ідеально підійде для тих хто вибирає темний, офісний стиль, і тим хто не уявляє свій робочий гардероб без костюма.

    800 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 1 - 5 із 5 товарів
Made in Ukraine

Сумки, рюкзаки, гаманці, ремені і все, що зроблено надійно і якісно ми називаємо Made in Ukraine (Зроблено в Україні). Цей розділ наша гордість і наш спосіб допомогти українським виробникам заявити про себе в повний зріст і показати що в Україні є місце для якісних рюкзаків і сумок, і що українське може бути краще закордонного. Ми підтримуємо ба...

Сумки, рюкзаки, гаманці, ремені і все, що зроблено надійно і якісно ми називаємо Made in Ukraine (Зроблено в Україні). Цей розділ наша гордість і наш спосіб допомогти українським виробникам заявити про себе в повний зріст і показати що в Україні є місце для якісних рюкзаків і сумок, і що українське може бути краще закордонного. Ми підтримуємо багатьох виробників, але працюємо з кращими - покупцям залишається вибрати на свій смак, якість обраних рюкзаків і сумок сумніву не викликає. Варто зазначити, що ми готові співпрацювати з українськими виробниками сумок, рюкзаків та аксесуарів на вигідних умовах, якщо Ви шиєте якісні рюкзаки - то ми завжди раді бачити у нас в каталозі.

Детальнiше